top of page
FDC8181C-435E-4956-B2B0-68648EB31540_1_105_c.jpg

TULOSSA PIAN...

Valmennukseni uudistuu❤️‍🔥😍 Kurkkaa jo alta sneak peekiä minkälainen kokonaisuus on tulossa!

IMG_0960.JPEG

MITÄ VALMENNUKSENI ANTAA SINULLE

 

Autan sinua ymmärtämään kehoasi syvemmin, huomaamaan missä tilanteessa olet nyt ja mitkä asiat jarruttavat eniten (tässä apuna mm. Firstbeat mittaus). 

 

Lähdemme tukemaan kehosi sisäistä tasapainoa (hormonitoiminta ja hermoston tasapaino) mm. tanssin, voimatreenin, hermostoa rauhoittavien tekojen, ravinnon sekä mindsetiin vaikuttavien tehtävien avulla. 

 

Lähdemme palauttamaan yhteyttä ja tasapainoa kehoosi rakentamalla kehopohjaisen elämäntavan, jonka avulla vahvistat ja rauhoitat kehoasi sopivassa suhteessa. 

 

Tiivistämme sinulle kaikkein tärkeimmät teemat ja teot Body Book muotoon. Valmennuksessa siis rakennamme sinulle oman Body Bookin, joka on “ohjekirjasi” kehosi kukoistukseen. Sen avulla opit kuuntelemaan kehosi viestejä ja seuraamaan kehosi rytmiä. 

 

Body Book on avain liekkisi sytyttämiseen, elinvoimaisempaan arkeesi, syvempään itseluottamukseen, henkiseen ja fyysiseen vahvuuteen. Valmennuksessa opit uuden elämäntavan tukeni avulla ja viet sen jo valmennuksen aikana arkeesi niin, että se jo tuo kaipaamiasi muutoksia. BodyBookin avulla voit aina tarkistaa, että elät linjassa itsesi kanssa ja teet valintoja, jotka saavat sinut kukoistamaan.
 

Valmennuksessani yhdistyvät verkkovalmennusmateriaalit ja yksilöllinen mentorointi, jotka antavat tarvittavat työkalut nykyhetkestäsi lopputulokseen. 

KENEN KANSSA TYÖSKENTELEN

Valmennukseeni ovat tervetulleita motivoituneet naiset, tanssista kiinnostuneet tai tanssijat, jotka tietävät että pinnan alla sussa on niin paljon enemmän, et ole tullut tänne elämään puolivaloilla ja hukkaamaan potentiaaliasi. Tunnet tarvitsevasi vain oikeat askeleet ja punaisen langan, selkeän polun jonka avulla rakennat kehopohjaisen elämäntavan, joka saa sinut kukoistamaan. 

 

Valmennuksessani on kaksi tasoa:

Ensimmäinen on sinulle joka et ole aktiivisesti tanssia harrastava, mutta sinua kutkuttaa päästä tekemään tämä matka itseesi tanssi yhtenä työkaluna.

 

Toinen taso on sinulle tanssija, joka haluat tehdä muutosta vielä vahvemmin tanssissa kehittymisen näkökulmasta. Sinun kanssasi käymme läpi teemoja erityisesti tanssissa tarvittavat ominaisuudet keskiössä. 

IMG_9968.JPG
bb4.png

VALMENNUKSEN TULOKSET:

Olet palannut takaisin tasapainoon, harmoniaan, vetovoimaisuuteen, itsevarmuuteen, elinvoimaan ja yhteyteen kehosi kanssa: kehopohjaiseen elämäntapaan. Sinua ei enää pelota ajatus että ajautuisit uupumiseen tai että jaksamisesi tai kipuileva/heikko kehosi olisi este niille unelmille, joita todella haluat elämässäsi saavuttaa.

Tanssiessa vahvempi keho, parantunut lihasvoima, kehonhallinta ja itsevarmuus auttavat sinua hurjasti. Huomaat ehkä myös miten loukkaantumiset tai sairastelut vähenevät.
BodyBookin avulla tiedät miten ylläpitää tätä elämäntapaa ja saavuttamiasi tuloksia. 


MITEN TEEN SEN: 
16 viikon valmennus koostuu kolmesta osasta: 


1. Yhteyden palauttamisen kautta uusi suunta  


2. Vahvan kehon rakentaminen, voimaannuttavat rajat & asenne 


3. Feminiinienergian avulla uuden elämäntavan toteuttaminen, sisäisen hehkun & vetovoimaisuuden vapauttaminen

 

Kehossamme on huikea viisaus ja “sisäänrakennettu luonnollinen rytmi” elää, liikkua, kukoistaa. Valmennukseni menetelmä perustuu siihen, että opit elämään tämän kehosi rytmin mukaisesti, opit vahvistamaan ja rauhoittamaan kehoasi sopivassa suhteessa. 

 

Body Bookin avulla rakennat kehopohjaista elämäntapaa. Koukutut positiivisella tavalla uuden elämäntapasi ylläpitämiseen ja siinä elämiseen, sillä se olo, jonka voit saavuttaa elämällä synkassa kehosi kanssa on koukuttavaa ja mieletön tunne. 

 

Ja mikä tärkeintä, olen tukenasi koko 16 viikon ajan, sillä jokaisen matka on omanlaisensa.

OTA YHTEYTTÄ

TIIVISTELMÄ:

16 viikon valmennukseni jälkeen olet rakentanut kehopohjaisen elämäntavan, oppinut elämään sen mukaan ja pystyt ylläpitämään saavuttamiasi tuloksia ja uutta elämäntapaasi BodyBookin avulla, niin että se tuntuu motivoivalta, innostavalta, nautinnolliselta ja virtaa lempeällä flowlla.

MITEN PÄÄSET KÄSIKSI VALMENNUKSEENI / MISTÄ SAAT LISÄTIETOJA:

Vieraile Instagram-tililläni @essipulkkanen, niin pääset tutustumaan lisää minuun & ajatusmaailmaani. Voit laittaa minulle yksityisviestiä IG:ssä tai mailitse OTA YHTEYTTÄ lomakkeen kautta  ja voimme varata maksuttoman videopuhelun, jossa selkeytämme miltä sinun polkusi kohti tavoitettasi voisi näyttää. Puhelu ei sido tai velvoita valmennukseen lähtemistä, joten ole rohkeasti yhteydessä. Hyödyt puhelusta jokatapauksessa, sillä autan tuomaan sinulle selkeyttä ja saat minulta vinkkejä & uutta näkemystä tilanteeseesi. Otan valmennukseen mukaan vain jos näen, että se todella sopii tilanteeseesi ja että minä olen sinulle sopiva valmentaja.

Nimetön malli4.png
Abstract Surface
IMG_8037.jpg
IMG_8035.jpg
IMG_1149.jpg
A12B4288-8893-43C4-8790-CFF29A4633B0_4_5005_c.jpg
8896DA4A-34A3-4CCB-A8B1-5854392E09A3_4_5005_c.jpg
IMG_8036.jpg
5.png
IMG_8543 2.jpeg
IMG_8039 (1).jpg

VALMENNUKSESSA TÄHDÄTÄÄN MM. SEURAAVANLAISIIN MUUTOKSIIN

 

Jos jokin näistä kolahtaa sinuun, valmennus voisi sopia sinulle:

 

💎Siitä että jaksamisen aaltoilu, uupuneen olon kierre tai rauhaton stressaantunut olo & huonosti nukutut yöt pakottaa sut kerta toisensa jälkeen sohvan pohjalle tai skippaamaan sulle tärkeitä hetkiä, tapahtumia, treenejä, elämästä nauttimista→ siihen että tunnet olevasi vahvan elinvoimainen, elämäsi kunnossa, et pelkää uupumisen kierrettä, palaudut hyvin, heräät virkeänä ja pystyt kulkemaan täydellä höyryllä kohti korkeimpia unelmiasi

💎Armottomuudesta, kuureista, itsekurilla puskemisesta, suorittamisesta, monimutkaisuuksista tai ulkoapäin tulleista ohjeista kehon omaa rytmiä (mm. hermoston & hormonitoiminnan tasapainoa) kunnioittavaan tapaan syödä, liikkua ja elää. Kun kompassinasi on kehosi, et tarvitse ulkopuolisia ohjeita. Tunnet eläväsi tasapainossa, harmoniassa, linjassa, kukoistaen kehosi kanssa. Sytytät hehkusi sisältä ulos. Tällaisen elämäntavan ylläpitäminen tuntuu innostavalta, koukuttavalta, nautinnolliselta ja virtaa lempeällä flowlla.

💎Siitä että “tunnet olevasi varjo itsestäsi”, kehosi tuntuu jumiutuneelta, etäiseltä, sulla ei ole hyvä olla kehossasi, siihen että mm. tanssin avulla vapautat tunteita ja purat kehoon jumittunutta stressiä. Luot uudenlaista yhteyttä ja lempeämpää suhdetta kehoosi. Aktivoit feminiinienergiaa, tunnet itsesi vapautuneemmaksi, itsevarmemmaksi ja vetovoimaisemmaksi, vahvistat luottamusta itseesi, läsnäoloa, sisäistä voimaasi. 

💎Siitä että olet harmitellut kun “ei tule tehtyä” lihaskuntotreeniä tai kehonhuoltoa kuten venyttelyä/liikkuvuutta tai et tiedä miten niitä kannattaisi tehdä → siihen että nämä rutiinit ovat osa arkeasi, saat tuloksia hyvin simppelillä lihaskunto-ohjelmalla (n. 1-2x/viikko). Huomaat miten motivoidut yhä enemmän kun voimaton, heikko, jäykkä olo kehossa vaihtuu vahvaksi, elinvoimaiseksi, rakennat urheilullisia muotoja ja kehität kissamaista notkeutta. Tanssiminen ja muu liikunta alkaa tuntua kevyemmältä ja esim. nopeat suunnanvaihdot ja ponnistukset on helpompaa tehdä. Ehkäiset myös loukkaantumisia ja kipuiluja, sillä vahvat lihakset suojaavat ja pitävät kehosi oikeassa linjassa.

💎Siitä että murehdit miten kuntosi, terveytesi tai jaksamisesi luisuu alamäkeen ja junnaat paikallaan tai annat aikaa & energiaa täysin vääriin asioihin, tai et vaan saa rakennettua pysyviä tapamuutoksia ja tunnet “epäonnistuneesi” → siihen että sulla on selkeät askeleet ja polku jota seuraamalla rakennat kehopohjaisen elämäntavan ja haluamasi muutoksen. Tiedät mihin keskittyä ja millä tavalla tekemällä ruokit jatkuvasti motivaatiotasi ja näin ylläpidät tuloksia. Opit asettamaan ja pitämään terveet voimaannuttavat rajasi, olemaan itsesi puolella ja saavuttamaan samalla vahvemman itseluottamuksen ja itsevarmemman olon.

pexels-ron-lach-9155209.jpg
IMG_0949_edited.jpg

VALMENTAJASI ESITTELY
 

Olen toiminut naisten (erityisesti tanssijoiden/tanssin harrastajien) hyvinvointivalmentajana. Tämän lisäksi olen opettanut tanssia noin 13 vuotta ja tanssi onkin yksi suurimmista intohimoistani.

 

Syy miksi tällä hetkellä autan muita rakentamaan kehopohjaista elämäntapaa valmennukseni avulla, on omat terveyden haasteeni, jotka aikoinaan pysäyttivät elämäni.

Kamppailin aikoinaan terveyteni ja hyvinvontini kanssa vuosia. Olin palannut tanssijan opinnoista Tukholmasta Helsinkiin vuonna 2012. Luulin tekeväni oikeita asioita mm. syömisen ja treenin puolella, mutta todellisuudessa kulutin kehoani jatkuvasti liikaa ja väärällä tavalla. Tein valintoja mielellä sivuuttaen kehoni viestit ja oireilut. Naisen keho on herkkä kokonaisuus ja silloinen elämäntapani ajoi hermostoani ja hormonitoimintaani epätasapainoon. Jaksaminen aaltoili ja mieli oli rauhaton, turhautunut, tanssiessa oli vaikea keskittyä tai nauttia ja palauduin huonosti treeneistä. Alkoi kuukausien sairastelukierteet ja tuntui, että kadotin itseni kokonaan lähes kahden vuoden ajaksi…

Aloin kiinnostumaan mistä kaikki johtui...

Lähdin opiskelemaan mm. Personal Traineriksi, palautumisen asiantuntijaksi, ravintovalmentajaksi, hormonitoiminnan koulutukseen ja hankin itselleni mentorin. 

 

Aloin muuttamaan elämäntapaani. Se tarkoitti itseni äärelle palaamista. Kaiken turhan riisumista, kaikkein tärkeimpiin keskittymistä. Se tuntui ihanalta. Ymmärsin, miten yhteiskunnan luonnoton suorittamiseen ohjaava rytmi ei tue naisen kehon tasapainoa. Ymmärsin kuinka voin luoda kokonaan uudenlaisen elämäntyylin, jolla aloin tukemaan sitä mitä kehoni naisena tarvitsee. Tekoja ja asennetta, jotka tukevat hermostoni ja hormonitoiminnan tasapainoa. Tanssi oli myös yksi tärkein työkaluni. Sen avulla loin yhteyttä kehoon, vapautin tunteita ja stressiä tai vastaavasti boostasin sisäistä voimaa ja itsevarmuutta kun sitä tarvitsin. 

 

Se vaati rohkeutta vihdoin olla kehoni puolella, itseni puolella. Asettaa terveet rajat itselle ja muille. Uskallusta luottaa ja kuunnella oman kehon viisautta ja rakentaa elämää siihen pohjautuen. Mut voi hemmetti kun se lopputulos on niin sen arvoista. Ajattelin että "tältä tuntuu kun oot linjassa itsesi kanssa, tältä tuntuu olla todella elossa”.

sand.png

"Kun opit tanssimaan kehosi kanssa samaan rytmiin, pystyt sytyttämään sisäisen liekkisi roihuamaan vahvimmin kuin koskaan ennen"

IMG_9964.JPG

Pääsin käsiksi sellaiseen elinvoimaan, vahvuuteen ja mielentilaan, jota en ollut koskaan ennen kokenut. Nyt 33 vuotiaana olen paremmassa kunnossa ja palaudun paremmin kuin koskaan parikymppisenä ja tämän vuoksi tuntuu että pystyn saavuttamaan korkeimmatkin unelmani! Elämäntapani mahdollistaa unelmieni saavuttamisen kun ennen se oli suurin jarruni. Kehonhallintani ja voimatasoni aivan eri luokkaa tanssiessa. Sairastelut, loukkaantumiset ja kipuilut vähentyneet huomattavasti. Nykyään kehityn ja nautin tanssimisesta aivan uudella tavalla, sillä mieleni on luottavaisempi, tyynempi ja valoisampi, koska hermostoni on tasapainoisemmassa tilassa. Ennenkaikkea tämän kaiken ylläpitäminen ei tunnu itsekurilla puskemiselta tai suorittamiselta, vaan luonnolliselta, virtaa lempeällä flowlla ja tuntuu koukuttavan innostavalta! En enää taistele kehoani vastaan vaan tanssin samaan rytmiin kehoni kanssa. Sain sytytettyä oman sisäisen liekkini uudelleen. 

Huomasin, että moni nainen ja nimenomaan tanssija kamppaili samojen haasteiden kanssa kuin minä aikoinaan. Syntyi ajatus tästä valmennuksesta. Tiivistin kaikkein tärkeimmät opit ja askeleet yksinkertaiseksi menetelmäksi, jota käytän tässä valmennuksessa.

Image by Jeremy Bishop

KIINNOSTUITKO?

Jos haluat jo nyt ensimmäisten joukossa kuulla lisää, jätä yhteystietosi ottamalla yhteyttä allaolevan napin kautta (ei sido tai velvoita mihinkään).

OTA YHTEYTTÄ
bottom of page