top of page
IMG_0949.jpg

AIKUISTEN MATALAN KYNNYKSEN

TANSSITUNNIT 

2.png
3.png
3.png
3.png

NAUTITAAN TANSSISTA

Tunneillani me heittäydymme menevien biisien vietäväksi ja pidämme hauskaa! Commercial ei ole varsinainen tanssilaji, jolla olisi oma lajitekniikkansa, vaan usein tunnin sisältö, liiketyyli ja läpikäytävät harjoitteet pohjautuvat pääasiassa opettajan omaan lajitaustaan (omastani lisää tietoa alempana tällä sivulla). Commercial tyylisiä koreografioita nähdään usein esim. musiikkivideoilla, mainoksissa, artistien taustalla tms.

Tunnillani keskitymme mm. esiintymiseen, rohkean asenteen löytämiseen, koreografian opetteluun ja tanssista nauttimiseen menevien biisien tahdissa. 

  • Instagram

Nappaa mut seurantaan myös instan puolella täältä.

IMG_0909.jpg
Black Fabric

KESÄ 2024 TUNNIT: 

SYYSKAUSI 2024 TUNNIT:

Syyskausi alkaa 7.8.2024 (mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta)

 

KESKIVIIKKOSIN Kaapelitehtaalla TSC Studiolla, Helsinki:

💎COMMERCIAL Taso 117.30-18.30 

💎COMMERCIAL Taso 218.30-19.30  

SUNNUNTAISIN Salmisaaren liikuntakeskuksessa Skillz Gym sali 2, Helsinki:

💎COMMERCIAL/HEELS*  Taso 110.30-11.30 

💎COMMERCIAL/HEELS* Taso 211.30-12.30  

Tunneilla tehdään samaa koreografiaa n. 3 viikkoa, jonka jälkeen koreografia vaihtuu, mutta mukaan tunnille voi tulla missä vaiheessa vaan.

 

Tason 1 tunnit ovat valtaosan ajasta samanlaiset sisällöltään keskiviikkona ja sunnuntaina. 2 tason tunneilla molempina päivinä on eri koreografiat. 

 

*Sunnuntain tunneilla teemme pari kertaa kauden aikana n. 3 viikon mittaisen commercial heels koreografian, jolloin käymme läpi myös heels tekniikan alkeita ja perusteita. Tällöin rohkaisen siis kokeilemaan korkokengillä tanssimista, mutta yhtä hyvin nämäkin tunnit voit tanssia lenkkareilla, eli voit tanssia kaikki sunnuntai tunnit myös tennareilla halutessasi! Sunnuntain tunnit pidämme Skillz Gym salissa, sillä nykyisessä Kaapelitehtaan salissa ei saa tanssia korkokengillä.

TASO 1:

Sopii sinulle, mikäli et ole käynyt ennen tunneilla tai jos haluat edetä selkeästi rauhallisemmassa tahdissa. Taso 1 tunnilla tehdään eri koreografiaa kuin Taso 2 tunnilla.
 

TASO 2:

Sopii sinulle, mikäli olet joskus harrastanut tanssia ja haluat edetä ripeämmässä tahdissa. Taso 2 tunnilla tehdään eri koreografiaa kuin Taso 1 tunnilla.

Anchor 1
Image by Andrew Kliatskyi

HINNAT

Early bird tarjoukset voimassa 25.7.2024 asti!

⭐️Ensimmäinen testikerta 0€ (vain uusille testaajille)

⭐️3x TUNTIKORTTI EARLY BIRD HINTA 50€ (norm. 63€) voimassaoloaika 6 viikkoa, joka alkaa kun ensimmäisen kerran käyt tunnilla

⭐️6x TUNTIKORTTI EARLY BIRD HINTA 99€ (norm. 120€) voimassaoloaika 9 viikkoa, joka alkaa kun ensimmäisen kerran käyt tunnilla

⭐️KAUSIKORTTI 1x viikossa KESKIVIIKKO (sis. 19 keskiviikko tuntia) EARLY BIRD 247€ (norm. hinta 285€) 

⭐️KAUSIKORTTI 1x viikossa SUNNUNTAI (sis. 17 sunnuntai tuntia) EARLY BIRD 221€ (norm. hinta 255€)

⭐️TUPLAKAUSIKORTTI tai TRIPLAKAUSIKORTTI (sis. 2 tai 3 tuntia viikossa koko kauden ajan) HUOM! Jos haluat ostaa tupla tai tripla kausikortin, laita minulle viestiä essi@essipulkkanen.com niin lasken sinulle hinnan. Yksittäisen tunnin hinnaksi tupla/triplakausarissa tulee EARLY BIRD HINTANA 11€/tunti (norm. hinta 13€/tunti) esim. 1x keskiviikkotunti + 1x sunnuntai tunti = EARLY BIRD HINTANA 396€ 

Early bird tarjoukset voimassa 25.7.2024 asti!

SYYSKAUSI: 7.8-18.12.2024
Tunteja
EI PIDETÄ 15.9 sunnuntaina, 16.10 keskiviikkona, 20.10 sunnuntaina. Nämä on otettu huomioon hinnoissa.

Lisäksi 18.9 tunnilla on sijainen.

Tuntieni käyttöehdot löytyvät täältä

TUNTIKORTIT: 3x / 6x tuntikortit joilla pääset kyseisen määrän verran tunneille. Huom. tuntikortit ovat tuntikohtaisia, eli käytössä vain sillä tunnilla, jonne ilmoittaudut ostaessasi kortin.

 

KAUSIKORTTI: Paras vaihtoehto sinulle, joka haluat käydä tunneilla suurimman osan kaudesta. Pääset valitsemasi tason tunnille kerran viikossa koko kauden ajan. Tuntikohtainen hinta on kausikortilla edullisin.

 

Mikäli haluat käydä kahdella tunnilla koko kauden, voit hankkia kahden tunnin kausikortin jolloin yksittäisen tunnin tuntihinta on vieläkin edullisempi. Kausikortti on tuntikohtainen. Voit korvata kaksi (2) poissaoloasi millä tahansa toisella tunnillani, mikäli tilaa on. Ilmoitan mikäli korvaaminen ei jossakin vaiheessa kautta ole enää mahdollista.

HUOM! Jatkossa tunneille tulee aina ilmoittautua varaamalla tunti ennakkoon sivujeni kautta täältä. Varatun tunnin voi perua tai muuttaa ajankohtaa 4 tuntia ennen tanssitunnin alkua. 

HALUATKO OSTAA PÄÄSYN TUNNEILLENI?

Mikäli haluat ostaa pääsyn tunneilleni tai maksaa liikuntaetujen sovelluksilla, laita minulle sähköpostia essi@essipulkkanen.com

Epassi Logo Primary Color RGB.png
SmartumPayLogoWHITE.png
edenred-logo.png
logo-eazybreak (1).png

OLETKO JO HANKKINUT TUNTIKORTIN/ KAUSARIN? Seuraava askel on varata tunnit täältä.

TULE KOKEILEMAAN MAKSUTTOMASTI

Etsi itsellesi sopiva päivä allaolevasta kalenterista selaamalla viikkoja eteenpäin. Kokeilu ei sido mihinkään. Seuraavat kokeiluajat ovat kesätunnit 8.7. ja 13.7 jonka jälkeen syyskauden tunnit 7.8. alkaen. Mikäli tunnit täyttyvät, kokeilu ei ole enää mahdollista.

Kokeilutunnit


Suodata:

OLETKO JO HANKKINUT TUNTIKORTIN/ KAUSARIN? Seuraava askel on varata tunnit täältä.

MINUSTA

Kipinä tanssiin syttyi jo pikkutyttönä kun tanssi tuntui omimmalta keinolta ilmaista itseäni ujona tyttönä. Rakkaus tanssiin ja musiikkiin vei minut moneksi vuodeksi katutanssi, jazz ja showtanssitunneille Turussa. Tämän jälkeen suuntasin Tukholmaan tanssijan kokopäiväisiin opintoihin (Danscenter Stockholm, nykyinen Danscenter Fryshuset), jossa koulutukseen kuului eri lajeja aina baletista hiphop tunteihin (pääpainona katutanssilajit) ja painotuksena kaupallisen alan työt tanssijana, pedagokiikka, koreografiointi ja produktiot. 

 

Olen treenannut tämän jälkeen eri lajeja sekä Suomessa että ulkomailla (pääasiassa Heels, hiphop ym.) ja unohtumattomimpia treenimatkoja ovat olleet mm. New York, Lontoo, Pariisi ja Amsterdam. 

ölkj.png

Kuva: Jade Advertising Model Agency

Vuosien varrella olen ollut tanssijana erilaisissa projekteissa, mainoksissa ja tapahtumissa, sekä artistien taustalla (kuten Jenni Vartiainen), koreografioinut esityksiä mainoksiin ja tapahtumiin (kuten Four Reasons tapahtuma), sekä lyhyitä esityksiä muualle (kuten Putous Mtv3). Olen valmentanut esiintymisryhmiä ja ollut mukana kisaryhmien valmennustiimissä (kuten muodostelmaryhmät DCA Street Squad ja Sprainz (Vkty), jotka molemmat menestyivät kultamitalien arvoisesti Street SM-kisoissa.)

Tanssitunteja olen opettanut noin 13 vuotta (eri kouluissa mm. DCA, Vkty, Footlight) kunnes aloin järjestämään omia tuntejani yrittäjänä.

Olen myös koulutukseltani Personal Trainer ja ravintovalmentaja. Missioni on valmennukseni ja tanssituntieni kautta auttaa naisia rakentamaan vahvaa elinvoimaa, itsevarmuutta, rohkeutta ja yhteyttä omaan kehoon, joka heijastuu myös muualle elämään. Kurkkaa lisää yksilövalmennuksestani täältä tai lataa maksuton tanssijan lihaskunto-ohjelma täältä.

 

Nappaa mut seurantaan myös instan puolella täältä.

  • Instagram
Image by Andrew Kliatskyi

TULOSSA TUNNILLE?

HALUATKO TULLA KOKEILEMAAN TUNTIA? (maksuton)

HALUATKO OSTAA PÄÄSYN TUNNEILLENI?

Mikäli haluat ostaa pääsyn tunneilleni tai maksaa liikuntaetujen sovelluksilla, laita minulle sähköpostia essi@essipulkkanen.com

MITÄ MUKAAN?

Varusteiksi sopivat sellaiset vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua sekä vaaleapohjaiset sisätossut/tennarit (+ heels tunneille korkokengät). Kaapelitehtaalla TSC Studion salissa ei saa käyttää tummapohjaisia kenkiä tai korkokenkiä. Lattiaan sopii paremmin liukkaat tennarit kuin tahmeat, eli jos sulla on vaihtoehtoja, kannattaa suosia liukkaampia.

 

Skillz Gym salin lattia on hieman liukkaampi kuin TSC Studion lattia ja siellä voi käyttää myös tummapohjaisia sekä korkokenkiä. 

Tiloista löytyy pukuhuoneet, WC:t ja suihkutilat. Mukaan kannattaa ottaa myös juomapullo.

SAAPUMINEN KESKIVIIKON TUNNEILLE:

Keskiviikon tuntini ovat TSC Studiolla Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa, E-rappu 3. kerros. Sisääntulo Lasipihan kautta, jonne pääset joko Tallberginkatu 3 suunnasta tai Kaapeliaukio 3 suunnasta (kts. kuvat).

IMG_20230806_165224_422.jpg
IMG_20230806_165822_301.jpg

SAAPUMINEN SUNNUNTAIN TUNNEILLE:

Sunnuntain tuntini ovat Skillz Gym salissa 2 Salmisaaren liikuntakeskuksessa osoitteessa Energiakatu 3 kerros 4 (pääsy kerrokseen hissillä tai rappusilla). Kun saavut kerrokseen 4, käänny hisseiltä oikealle ja ovesta sisälle. Kävele eteenpäin niin että info/toimisto jää oikealle puolellesi. Löydät pukkarit ja salin 2.

Näyttökuva 2024-6-10 kello 14.20.44.png

PALAUTTEITA

"Essin tanssitunnit ovat parhaimmat tanssitunnit millä olen käynyt (olen käynyt useilla eri tunneilla ja harrastanu tanssia vuosia). Essin tapa opettaa on lempeä ja kehitystä tapahtuu nopeastikin. Koreot ja biisivalinnat ovat olleet huippuja ja omaan tyyliin sopivat! Fiilis on aina korkealla kun tunneilta lähtee, oli sitten mitä tahansa päivän aikana käynyt ♥️ Kiitos Essi!"

/ Sonja Eid

"Ihanat tunnit. Ihana ja vapauttava ilmapiiri, kovan luokan opetusta taidokkaasti mutta samalla rennolla ja kannustavalla otteella. Hyvä ote opettamiseen ja hyvää havainnointia ja vinkkien antamista. Lyhyessä ajassa ryhmässä jokainen on kehittynyt useassa ulottuvuudessa ja tunteja odottaa aina innolla. Lisäksi ryhmähenki on hyvä! Kaikki palaute mitä muilta kuulee on pelkkää positiivista.

Mikä on ollut parasta?: Mahtavat koreot, oman taidon lisääntyminen, positiivinen mindset tuntien jälkeen ja kannustava ilmapiiri."

/tunneilla kävijä

"On ollut niin ihanaa! <3 Ilmapiiri on ollut tosi kiva ja kannustava.

Mikä on ollut parasta?: Sun energia ja kannustava opetustyyli <3"

/Maria Kämppi

Tunnit ovat olleet superkivoja! Ilmapiiri on ollut kannustava ja innostava. Oot ollut meidän personal cheerleaderi 🙌🏼✨ Tää on ollut täydellinen laskeutuminen takaisin tanssin pariin 9 vuoden tauon jälkeen.

Mikä on ollut parasta?: Se fiilis, kun koreoo on vedetty 3-4 viikkoa, ja on oikeasti sellainen olo, että nyt meni hyvin. Niiden tuntien jälkeen on ihan liekeissä, ja itsevarmuus on saanut hyvän boostin koko loppuviikon ajaksi.

/Iida Panula

"Aivan mahtavia tunteja! Ilmapiiri aina lämmin ja tsemppaava!♡ Ohjaajana Essi on ammattitaitoinen, kannustava ja innostava!"

/Heli Korhonen

 

“Löysin tanssitunneille ihan sattumalta kaverin pyytäessä kokeilemaan kanssaan. En ollut ajatellut yhtään aloittaa uutta harrastusta, mutta hurahdettiin heti tanssin pariin Essin ohjauksessa. Tunneilla on ollut tosi hyvä meininki ja sinne on ollut aina kiva mennä. Olen kehittynyt tosi paljon tunneilla, sekä saanut lisää itsevarmuutta ja hyvää energiaa elämään. Kiitos Essille ihanista tanssitunneista <3”

/ Hanna Saaranen

Mikä on ollut parasta?: "Se kun on oppinut tanssimaan ja päässyt yli tanssiin liittyvistä vääristyneistä uskomuksista: "Minusta ei ole tanssimaan, Minulla ei ole rytmitajua". Kiitos Essin, tanssista on tullut ehdottomasti osa elämää ja ihan jäädäkseen ❤️ Essin tuntien myötä on herännyt kiinnostus kokeilla lähitulevaisuudessa muitakin tanssilajeja! 💃"

/Elisabeth Kesti

"Tunneilla on ollut rento ilmapiiri ja on voinut olla oma itsensä. On ollut kiva että ollaan tehty kauden aikana monta eri koreota niin on tullut kivaa vaihtelu tunneilla."

/Jasmin Hongell

Tunneillasi on rento ja mukava ilmapiiri ja vaikka olisin ollut tosi väsynyt päivän jälkeen niin siellä oleminen on piristänyt huimasti. Se on kanssa tosi kivaa että otat huomioon eritasoiset tanssijat (helpot ja haastetta lisäävät liikkeet) myös tunnin rakenne on hyvä sopivasti lämppää ja hyvin ehtii tanssimaan. Sulla on kanssa ihana tyyli opettaa ja hyvä energia millä vedät. Myös se on ihanaa että jaksat käydä perusteellisesti liikkeet läpi eikä ole tunnetta että saako vielä uudelleen kysyä samasta asiasta :D

Mikä on ollut parasta?: 

Hyvä fiilis tanssitunneiltasi ♡

/Tunneilla kävijä

bottom of page