top of page
IMG_0949.jpg

AIKUISTEN MATALAN KYNNYKSEN

TANSSITUNNIT 

2.png
3.png
3.png
3.png

Helsingissä Kaapelitehtaalla TSC Studiolla:

💎COMMERCIAL KOREOTUNTI   Keskiviikkoisin | Taso 117.30-18.30 

 

💎COMMERCIAL KOREOTUNTI   Keskiviikkoisin | Taso 218.30-19.30  

Kevätkausi alkaa 10.1.2024 (mukaan voi tulla missä tahansa vaiheessa kautta)

NAUTITAAN TANSSISTA

Tunneilleni olet tervetullut täysin omana itsenäsi.

Me heittäydymme menevien biisien vietäväksi ja pidämme hauskaa! Commercial ei ole varsinainen tanssilaji, jolla olisi oma lajitekniikkansa, vaan usein tunnin sisältö, liiketyyli ja läpikäytävät harjoitteet pohjautuvat pääasiassa opettajan omaan lajitaustaan. Commercial tyylisiä koreografioita nähdään usein esim. musiikkivideoilla, mainoksissa, artistien taustalla tms.

Tunnillani keskitymme erityisesti esiintymiseen, rohkean asenteen löytämiseen, koreografian opetteluun ja tanssista nauttimiseen menevien biisien tahdissa. 

  • Instagram

Nappaa mut seurantaan myös instan puolella täältä.

IMG_0909.jpg

TASO 1:

Sopii sinulle, mikäli et ole käynyt ennen tunneilla tai jos haluat edetä selkeästi rauhallisemmassa tahdissa.
 

TASO 2:

Sopii sinulle, mikäli olet joskus harrastanut tanssia ja haluat edetä ripeämmässä tahdissa.

Anchor 1
Image by Andrew Kliatskyi

HINNAT

⭐️Ensimmäinen testikerta 0€ (vain uusille testaajille)

⭐️5x tuntikortti 110€ voimassa 8 viikkoa

⭐️10x tuntikortti 190€ voimassa 13 viikkoa

⭐️Kausikortti 215€ sis. koko loppukauden tunnit 1x viikossa (yhteensä 13 viikkoa jäljellä 6.3-5.6.2024)

5x ja 10x -TUNTIKORTIT: Esim. jos ostat 10x kortin, pääset 10 kertaa tunneille, jos ostat 5x kortin, pääset 5 kertaa tunneille. Tunteja ei tarvitse varata etukäteen.

 

KAUSIKORTTI: Pääset valitsemasi tason tunnille kerran viikossa koko kauden ajan. Kausikortti on aina edullisin vaihtoehto sinulle, joka haluat käydä tunneilla suurimman osan kaudesta. (Hinta tippuu joka viikko). Mikäli hankit kausikortin ja olet esim. muutaman kerran poissa tunnilta, voit vapaasti korvata nämä poissaolot toisella tunnillani (taso 1 tai taso 2) halutessasi jos kyseisellä tunnilla on tilaa. Jos tunnit ovat täynnä, niin ilmoitan milloin korvaus ei ole enää mahdollista. 

Mikäli haluat laskun tai maksaa liikuntaetujen sovelluksilla, laita minulle sähköpostia essi@essipulkkanen.com

Epassi Logo Primary Color RGB.png
SmartumPayLogoWHITE.png
edenred-logo.png
logo-eazybreak (1).png
TULE KOKEILEMAAN TUNTIA MAKSUTTOMASTI

(Kokeilu ei sido mihinkään eikä maksa mitään). 

Valitse seuraavista

Kiitos! Automaattinen vahvistusviesti lähti juuri sähköpostiisi, mikäli viestiä ei näy n. 5min. kuluessa, tarkista myös roskaposti & tarjous kansiot

MINUSTA

Kipinä tanssiin syttyi jo pikkutyttönä kun tanssi tuntui omimmalta keinolta ilmaista itseäni ujona tyttönä. Rakkaus tanssiin ja musiikkiin vei minut moneksi vuodeksi katutanssi, jazz ja showtanssitunneille Turussa. Tämän jälkeen suuntasin Tukholmaan tanssijan kokopäiväisiin opintoihin (Danscenter Stockholm, nykyinen Danscenter Fryshuset), jossa koulutukseen kuului eri lajeja aina baletista hiphop tunteihin (pääpainona katutanssilajit) ja painotuksena kaupallisen alan työt tanssijana, pedagokiikka, koreografiointi ja produktiot. 

 

Olen treenannut tämän jälkeen eri lajeja sekä Suomessa että ulkomailla ja unohtumattomimpia treenimatkoja ovat olleet mm. New York, Lontoo, Pariisi, Krakova ja Amsterdam. 

ölkj.png

Kuva: Jade Advertising Model Agency

Vuosien varrella olen saanut kunnian tanssia erilaisissa projekteissa, mainoksissa ja tapahtumissa, sekä artistien taustalla (kuten Jenni Vartiainen), koreografioida esityksiä mainoksiin ja tapahtumiin (kuten Four Reasons tapahtuma), sekä lyhyitä esityksiä muualle (kuten Putous Mtv3). Olen valmentanut esiintymisryhmiä ja ollut mukana kisaryhmien valmennustiimissä (kuten muodostelmaryhmät DCA Street Squad ja Sprainz (Vkty), jotka molemmat menestyivät kultamitalien arvoisesti Street SM-kisoissa.)

Tanssitunteja olen opettanut noin 11 vuotta (eri kouluissa mm. DCA, Vkty, Footlight) kunnes aloin järjestämään omia tuntejani yrittäjänä.

Olen myös koulutukseltani Personal Trainer ja ravintovalmentaja. Missioni on valmennukseni ja tanssituntieni kautta auttaa naisia rakentamaan vahvaa elinvoimaa, itsevarmuutta, rohkeutta ja yhteyttä omaan kehoon, joka heijastuu myös muualle elämään. Kurkkaa lisää yksilövalmennuksestani täältä.

 

Nappaa mut seurantaan myös instan puolella täältä.

  • Instagram
Image by Andrew Kliatskyi

TULOSSA TUNNILLE?

HALUATKO TULLA KOKEILEMAAN TUNTIA? (maksuton)

HALUATKO OSTAA PÄÄSYN TUNNEILLENI? 

KEVÄTKAUSI: 10.1-5.6.2024 sis. 21 viikkoa. Tunteja ei pidetä 1.5 vappupäivänä.

Tuntieni käyttöehdot löytyvät täältä

Varusteiksi sopivat sellaiset vaatteet, joissa sinun on mukava liikkua sekä vaaleapohjaiset sisätossut/tennarit. Salissa ei saa käyttää tummapohjaisia kenkiä. Lattiaan sopii paremmin liukkaat tennarit kuin tahmeat, eli jos sulla on vaihtoehtoja, kannattaa suosia liukkaampia.

Tiloista löytyy pukuhuoneet, WC:t ja suihkutilat.

tanssitunnit
image00032.jpeg

OSOITE

Tuntini ovat TSC Studiolla Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa, E-rappu 3. kerros. Sisääntulo Lasipihan kautta, jonne pääset joko Tallberginkatu 3 suunnasta tai Kaapeliaukio 3 suunnasta (kts. kuvat).

IMG_20230806_165224_422.jpg
IMG_20230806_165822_301.jpg

PALAUTTEITA

"Essin tanssitunnit ovat parhaimmat tanssitunnit millä olen käynyt (olen käynyt useilla eri tunneilla ja harrastanu tanssia vuosia). Essin tapa opettaa on lempeä ja kehitystä tapahtuu nopeastikin. Koreot ja biisivalinnat ovat olleet huippuja ja omaan tyyliin sopivat! Fiilis on aina korkealla kun tunneilta lähtee, oli sitten mitä tahansa päivän aikana käynyt ♥️ Kiitos Essi!"

/ Sonja Eid

"Ihanat tunnit. Ihana ja vapauttava ilmapiiri, kovan luokan opetusta taidokkaasti mutta samalla rennolla ja kannustavalla otteella. Hyvä ote opettamiseen ja hyvää havainnointia ja vinkkien antamista. Lyhyessä ajassa ryhmässä jokainen on kehittynyt useassa ulottuvuudessa ja tunteja odottaa aina innolla. Lisäksi ryhmähenki on hyvä! Kaikki palaute mitä muilta kuulee on pelkkää positiivista.

Mikä on ollut parasta?: Mahtavat koreot, oman taidon lisääntyminen, positiivinen mindset tuntien jälkeen ja kannustava ilmapiiri."

/tunneilla kävijä

"On ollut niin ihanaa! <3 Ilmapiiri on ollut tosi kiva ja kannustava.

Mikä on ollut parasta?: Sun energia ja kannustava opetustyyli <3"

/Maria Kämppi

Tunnit ovat olleet superkivoja! Ilmapiiri on ollut kannustava ja innostava. Oot ollut meidän personal cheerleaderi 🙌🏼✨ Tää on ollut täydellinen laskeutuminen takaisin tanssin pariin 9 vuoden tauon jälkeen.

Mikä on ollut parasta?: Se fiilis, kun koreoo on vedetty 3-4 viikkoa, ja on oikeasti sellainen olo, että nyt meni hyvin. Niiden tuntien jälkeen on ihan liekeissä, ja itsevarmuus on saanut hyvän boostin koko loppuviikon ajaksi.

/Iida Panula

"Aivan mahtavia tunteja! Ilmapiiri aina lämmin ja tsemppaava!♡ Ohjaajana Essi on ammattitaitoinen, kannustava ja innostava!"

/Heli Korhonen

 

“Löysin tanssitunneille ihan sattumalta kaverin pyytäessä kokeilemaan kanssaan. En ollut ajatellut yhtään aloittaa uutta harrastusta, mutta hurahdettiin heti tanssin pariin Essin ohjauksessa. Tunneilla on ollut tosi hyvä meininki ja sinne on ollut aina kiva mennä. Olen kehittynyt tosi paljon tunneilla, sekä saanut lisää itsevarmuutta ja hyvää energiaa elämään. Kiitos Essille ihanista tanssitunneista <3”

/ Hanna Saaranen

Mikä on ollut parasta?: "Se kun on oppinut tanssimaan ja päässyt yli tanssiin liittyvistä vääristyneistä uskomuksista: "Minusta ei ole tanssimaan, Minulla ei ole rytmitajua". Kiitos Essin, tanssista on tullut ehdottomasti osa elämää ja ihan jäädäkseen ❤️ Essin tuntien myötä on herännyt kiinnostus kokeilla lähitulevaisuudessa muitakin tanssilajeja! 💃"

/Elisabeth Kesti

"Tunneilla on ollut rento ilmapiiri ja on voinut olla oma itsensä. On ollut kiva että ollaan tehty kauden aikana monta eri koreota niin on tullut kivaa vaihtelu tunneilla."

/Jasmin Hongell

Tunneillasi on rento ja mukava ilmapiiri ja vaikka olisin ollut tosi väsynyt päivän jälkeen niin siellä oleminen on piristänyt huimasti. Se on kanssa tosi kivaa että otat huomioon eritasoiset tanssijat (helpot ja haastetta lisäävät liikkeet) myös tunnin rakenne on hyvä sopivasti lämppää ja hyvin ehtii tanssimaan. Sulla on kanssa ihana tyyli opettaa ja hyvä energia millä vedät. Myös se on ihanaa että jaksat käydä perusteellisesti liikkeet läpi eikä ole tunnetta että saako vielä uudelleen kysyä samasta asiasta :D

Mikä on ollut parasta?: 

Hyvä fiilis tanssitunneiltasi ♡

/Tunneilla kävijä

bottom of page