top of page

ESSI PULKKANEN TANSSITUNNIT KÄYTTÖEHDOT:

Nämä käytöehdot ovat sekä tanssinharrastajan että valmentajan turvaksi taaten sinulle parhaan mahdollisen harrastuskokemuksen. Osallistumalla tunneille ja maksamalla laskun hyväksyt nämä käyttöehdot. 

 

1)TURVALLISUUS

Valmentajana Essi suunnittelee tuntien sisällön parhaan ammattitaitonsa mukaan ottaen huomioon ryhmän taitotason sekä painotten oikeaa tekniikkaa. Tästä huolimatta liikunnan harrastamiseen liittyy aina riskejä. Asiakas vakuuttaa olevansa tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä ja osallistuu harjoitteluun omalla vastuullaan, vapauttaen samalla valmentajan (Essi Pulkkanen) vastuusta, jos valmennussuhteen aikana tai sen jälkeen asiakkaalle tapahtuu onnettomuus, loukkaantuminen tai sairastuminen. Harjoittelujakson aikana asiakkaalle mahdollisesti ilmenevien loukkaantumisten, sairaustapausten ja/tai rasitusvammojen tms. kohdalla asiakas huolehtii itse omista tapaturma- ja vapaa-ajan vakuutuksistaan/ urheilijavakuutuksestaan. ​​

2) HINNAT & PERUUTUS/PALAUTUSOIKEUS

Ostetulla tuntikortilla/kausikortilla ei ole peruutus/vaihto/palautusoikeutta. Kun ostopäätös on tehty, on lähetetty lasku maksettava kokonaisuudessaan. Mikäli asiakas kohtaa yllättävän tapaturman, sairauden tai yhtäkkisen vamman, jonka vuoksi hän ei pysty ollenkaan jatkamaan tanssitunneilla käymistä pitkään aikaan (ei lyhytaikaiset flunssat), hän voi toimittaa selvityksen kyseisestä tapatumasta, jolloin voimme keskustella mahdollisesta kausikortin tauottamisesta tai osittaisesta maksun palautuksesta tai tuntikorttien voimassaoloajan pidentämisestä. Huom. tuntikorteissa ei ole mahdollisuutta palauttaa osittaista maksua. 

Pidätän oikeuden mahdollisiin hintojen muutoksiin kauden aikana (ei vaikuta ostettuihin tunti/kausikortteihin).

3) YLEISET TOIMINTAOHJEET

Tunneille tulee ilmoittautua ennakkoon. Mikäli olet varannut itsellesi tunnin, mutta et pääsekkään paikalle, voit peruuttaa tai muuttaa sen ajankohtaa käyttäjätililtäsi (varaukseni -kohdasta) VIIMEISTÄÄN 4 tuntia ennen tanssitunnin alkua. Mikäli et peruuta tuntia, se merkitään käytetyksi. Pääset hallinnoimaan käyttäjätiliäsi kun olet kirjautuneena sisälle sivuilleni. ”Ostokseni” -kohdasta näet ostamasi tuntikortit/kausikortit ja niissä jäljelläolevat tuntikerrat. 

 

Mikäli tunteja täytyy perua (esim. Essin sairastumisen vuoksi), Essi pyrkii saamaan tilalle sijaisen tai vaihtoehtoisesti siirtämään kyseiset tunnit myöhemmäksi ajankohdaksi. Vaikka korvaava tunti pyritään aina ensisijaisesti järjestämään samana viikonpäivänä kuin jolloin peruttu tunti on pidetty, aina tämä ei ole mahdollista, joten perutun tunnin korvaava tunti saatetaan järjestää myös eri viikonpäivänä. 

4)MUUTA

Lähtökohtainen ikärajasuositus tunneilleni on 16-vuotta. Alaikäisillä harrastajilla tulee olla vanhempien suostumus tunneille osallistumiseen.

Tunnille kannattaa tulla ajoissa, mutta voit tulla tunnille myös tunnin alettua, pidäthän huolen myöhässä tullessasi, että lämmittelet kuitenkin hyvin

bottom of page