top of page
20230416095238_IMG_1649_edited.jpg

Stronger By Balance

Sytytä syvempi motivaatiosi & löydä kirkas fokus mihin keskittyä.

Palauta tasapaino. Löydä uuden tason elinvoima, itsevarmuus ja vahvuus itsessäsi.

Juurruta innostavat rutiinit elämäntavaksi, jota rakastat.

Autan nuutuneeseen oloon ja on-off kierteeseen kyllästyneitä naisia saavuttamaan täysin uuden tason elinvoiman ja hehkun kehoon ja oloon tasapainottamalla kehoa ravinnon, liikkeen ja hermostoa rauhoittavien tekojen avulla, jotta heillä on paras mahdollinen energia ja itsevarmuus elää täyttä elämää ja saavuttaa ne korkeimmatkin haaveet.

9C0A1346-Edit_2.jpg

16 viikon Stronger By Balance -valmennus

Näin saavutat uuden tason elinvoimasi:

SYNC -menetelmä (valmennuksen taustalla)

1.RAVITSEVAT
Epäsäännöllisestä, mielitekojen hallitsemasta tai kehollesi epäsopivasta syömisestä --> siihen että syöt tavalla, joka saa sinut hehkumaan ja nostaa energiasi uudelle tasolle. 

Monimutkaisista, mauttomista kokkailuista --> siihen, että yksinkertaisen ruokailumetodin avulla osaat loihtia simppeleitä herkullisia arkiruokia, jotka tukevat kehosi tasapainoa.

2.VAHVISTAVAT
Epäsäännöllisestä tai liikaa/liian vähän treenaamisesta --> siihen, että kehollesi sopiva lihaskuntotreeni on osa arkeasi, tunnet varmuutta, motivaatiota ja saat tuloksia (yksinkertaisella tavalla).

3.RAUHOITTAVAT
Uuvuttavasta ja rauhattomasta olosta, kehon "selviytymismoodista", heikkolaatuisesta unesta
--> kohti virkeämpää oloa, palauttavampaa unta ja levollisempaa mieltä. Opit rauhoittamaan hermostoasi ja parantamaan untasi & palautumistasi juuri sinun kehollesi toimivilla tavoilla. (Firstbeat mittauksen avulla tiedämme miten kehosi reagoi eri valintoihin).

4.MINDSETIA OHJELMOIVAT
Jarruttavista ajattelumalleista ja uskomuksista, sekä itsesi epäilyistä ja muihin vertaamisesta siihen, että alitajuntasi auttaa sinua kohti tavoitteitasi.

6.png
Water Ripple
STRONGER BY BALANCE -valmennus.png
5.png
STRONGER BY BALANCE -valmennus.png
5.png
reels pääkuvafilter (9).png
Screenshot_20230407-080105_2.png
Essi

ESSI PULKKANEN
Valmentaja

 

Omat terveyden haasteeni sytyttivät aikoinaan kipinän nykyiseen työhöni naisten valmentajana.

  • Tiedän miltä on-off tekemisen kierre, ahdistuksen fiilikset ruoan äärellä, hormoniepätasapainon haasteet ja jopa terveyden totaaliromahdus tuntuu. 
     

  • Tiedän miltä tuntuu kun etsit jatkuvasti ratkaisuja epämukavaan oloosi erilaisista dieeteistä, lisäravinteista, treeniohjelmista, uuden vuoden aluista vain löytääksesi itsesi parin vuoden jälkeen jälleen samasta pisteestä kuin mistä aloitit entistä uupuneemmalla ololla keho enemmän solmussa, sillä olet keskittynyt epäoleellisiin asioihin.
     

  • Tiedän myös miltä tuntuu kun sähellys vaihtuukin selkeään fokukseen ja alat keskittymään oleellisiin asioihin. Kun teoista alkaa muodostua rutiineja ja lopulta elämäntapa. Kun syttyy se aivan uuden tason motivaatio, joka saa sinut liikkeelle ja jatkamaan vaikeampinakin päivinä. Kun saatkin oman itsesi takaisin ja löydät lopulta sellaisen energian, olon ja vahvuuden kehoosi, jota et ole koskaan ennen kokenut. 
     

  • Ne pienet teot, ne pienet rutiinimuutokset voi muuttaa elämäsi. Ne muutti mun elämän täysin (ja lukuisten valmennettavieni elämän). Siksi haluan tehdä kaikkeni, että sä pystyt muuttamaan omasi!

IMG_0909.jpg

Empower
Growth

HYÖDYT & TAVOITTEET:

1. LÖYDÄT SELKEYDEN & FOKUKSEN
Siirryt siitä että junnaat paikallaan tai kulutuat aikaasi, rahaasi energiaasi epäoleellisiin asioihin --> siihen, että seuraat selkeää inspiroivaa polkua eteenpäin, löydät selkeyden ja fokuksen. Tuen sinua kulkemaan oikeaan suuntaan ja rakentamaan pysyviä tapamuutoksia. Otamme selvää missä tilassa kehosi on tällä hetkellä, jolloin tiedät mihin sinun kannattaa keskittyä. Teet vähemmän, mutta oikeita asioita.

2. PALAUTAT TASAPAINON: Siitä että päivittäiset valintasi pitävät sinua epätasapainossa--> siihen että yksinkertaisilla teoilla autat kehoasi pitämään yllä sis
äistä tasapainoa. Löydät uudenlaisen flown ja onnistumisesi edessä olleet solmut alkavat aukeamaan. Opit toimimaan kehosi kanssa, ei sitä vastaan, jolloin todellisia tuloksia on vasta mahdollista saavuttaa.

3. JUURRUTAT UUDET RUTIINIT ELÄMÄNTAVAKSI: Epävarmuudesta, itsekurilla porskuttamisesta, on-off kierteestä, ankaruudesta tai kehosi hyvinvoinnin laiminlyönnistä siihen, että olet rakentanut
uudenlaisen elämäntavan, joka saa sinut kukoistamaan, nousemaan aivan uudelle tasolle ja ylläpitämään tasapainoa nyt ja tulevaisuudessa.

VAIHEET:

1. YMMÄRRYS: 
Virität mieltäsi, kirkastat tavoitteesi, sytytät motivaatiosi ja löydät syvemmän syyn muutokselle. Otamme lisäksi selvää kehosi tämän hetken tilasta mm. Firstbeat mittauksella (m
ittaa hermoston toimintaa, stressitilaa, unta, treenin vaikutusta) sekä ruokapäiväkirjalla. Kun ymmärrämme missä tilassa sinun kehosi on, voimme tehdä seuraavassa vaiheessa oikeita valintoja, jotka avaavat aikaisemmin onnistumisesi tiellä olleet solmut.

2. TASAPAINOTUS: Opit tasapainottamaan kehoa ravinnon, liikkeen ja hermostoa rauhoittavien tekojen avulla, joista muodostuu uusia rutiinejasi. Rakastut ja koukutut hyvään oloon kehossasi!


3. LEVEL UP

Opit rakentamaan ja rytmittämään päivääsi tasapainon rutiinien avulla tukien kehosi luontaista rytmiä. Juurrutat rutiineja yhä vahvemmiksi arkeesi, jolloin niiden vaikutus moninkertaistuu, ja voit kokea nousevasi aivan uudelle tsolle! Opit miten ylläpidät saavuttamiasi tuloksia nyt ja tulevaisuudessa.

20230416095238_IMG_1649_edited.jpg
Water Ripple

KIINNOSTUITKO?

Mikäli haluat selvittää voisiko Stronger By Balance sopia sinulle, tai haluat kuulla lisää, 
ota yhteyttä, niin voimme sopia ajan maksuttomaan videopuheluun, jossa selkeytämme miltä sinun polkusi kohti tavoitettasi voisi näyttää. Puhelu ei sido tai velvoita valmennukseen lähtemistä, joten ole rohkeasti yhteydessä.

Hyödyt puhelusta jokatapauksessa, sillä autan tuomaan sinulle selkeyttä ja saat minulta vinkkejä & uutta näkemystä tilanteeseesi. Otan valmennukseen mukaan vain jos näen että se todella sopii tilanteeseesi ja että minä olen sinulle sopiva valmentaja.

Jos mikään ei muutu mikään ei muutu. Jos nyt oot kyllästynyt sun nykyiseen tilanteeseen, sun oloon, energiaan, terveyteen. Ota se ensimmäinen askel. Tee se päätös. Selkeytetään yhdessä sun polku ja askeleet, joilla pääset sun tavoitteeseen ja muutat sun elämän! 

LETS GO

-Essi

ölkj.png
bottom of page