top of page
Essi Pulkkanen 017k.jpg

Etsin 6 naista, jotka haluavat saavuttaa vahvemman, terveemmän ja elinvoimaisemman version itsestään noustakseen täysin uudelle tasolle elämässään! 🔥

Seuraava mahdollisuus aloittaa Stronger By Balance -valmennus: elokuussa 2023

Tämä valmennus voisi sopia sinulle jos tunnistat itsesi joistain seuraavista:

🛑Tekemisesi on ON-OFF aaltoilua: teet muutaman viikon 110% (ehkä lisäät liikuntaa tai laitat syömisiä ojoon) ja sitten et ollenkaan koska kehosi on ihan väsynyt ja koet ehkä "itsekurisi loppuneen". Tai vastaavasti sinun on vaikeaa saada aloitetuksi, etkä tiedä mitkä valinnat ovat sinulle sopivia ja kaipaat tsemppiä ja tukea tähän.

 

😮‍💨Syöminen aiheuttaa sulle stressiä, on epäsäännöllistä tai koet että jatkuvat mieliteot ja stressisyömiset ovat arkipäivääsi.

 

🤦🏼‍♀️Et saa itsestäsi täyttä potentiaalia irti töissä, harrastuksissa tai kotona. Olosi on usein nuutunut tai väsynyt. Saatat käydä iltaisin kierroksilla/ nukkua huonosti.

 

🥙Haluat syödä hyvin ja saada aikaan muutosta kehossasi ja olossasi ilman, että syömisen pitäisi olla monimutkaista, aikaavievää tai mautonta.

 

💪🏼Kaipaat säännöllisyyttä, varmuutta, tuloksekkuutta ja motivaatiota lihaskuntotreenaamiseen (kuntosali/kotitreenit) 

💜Haluat saada aikaan todellista muutosta ja selkeät askeleet kuinka tapamuutoksia tehdään tavalla, jolla ne ovat pysyviä ja INNOSTAVIA

 

 

Valmennuksestani sanottua

SBB.png
5.png
5.png
STRONGER BY BALANCE -valmennus.png
STRONGER BY BALANCE -valmennus.png
Screenshot_20230407-080105_2.png
5.png
STRONGER BY BALANCE -valmennus.png
SBB.png
SBB.png
5.png
STRONGER BY BALANCE -valmennus.png
White Rocks

Hyödyt ja tavoitteet

LÖYDÄT FOKUKSEN JA SELKEYDEN

Siirryt siitä että junnaat paikallaan tai kulutuat kallisarvoista aikaasi, rahaasi energiaasi epäoleellisiin asioihin pähkäillen miksi et voi hyvin --> siihen, että seuraat selkeää inspiroivaa polkua eteenpäin. Tuen sinua kulkemaan oikeaan suuntaan ja rakentamaan pysyviä tapamuutoksia. Otamme selvää missä tilassa kehosi on tällä hetkellä, jolloin tiedät mihin sinun kannattaa keskittyä. Teet vähemmän, mutta oikeita asioita.

PALAUTAT TASAPAINON

Siitä että päivittäiset valintasi pitävät sinua epätasapainossa--> siihen että yksinkertaisilla ravintoon, treeniin ja hermoston rauhoittamiseen liittyvillä teoilla autat kehoasi pitämään yllä sisäistä tasapainoa. Löydät uudenlaisen flown ja onnistumisesi edessä olleet solmut alkavat aukeamaan. Opit toimimaan kehosi kanssa, ei sitä vastaan, jolloin todellisia tuloksia on vasta mahdollista saavuttaa.

JUURRUTAT TEOT ELÄMÄNTAVAKSI

Epävarmuudesta, itsekurilla porskuttamisesta, on-off kierteestä, ankaruudesta tai kehosi hyvinvoinnin laiminlyönnistä siihen, että olet rakentanut uudenlaisen elämäntavan, joka saa sinut kukoistamaan, nousemaan aivan uudelle tasolle ja ylläpitämään tasapainoa nyt ja tulevaisuudessa.

Hello

Minusta

Omat terveyden haasteeni sytyttivät aikoinaan kipinän nykyiseen työhöni naisten valmentajana. Tiedän miltä on-off tekemisen kierre, ahdistuksen fiilikset ruoan äärellä, hormoniepätasapainon haasteet ja terveyden totaaliroahdus tuntuu. Tiedän miltä tuntuu kun etsit jatkuvasti "pikaista fiksiä" epämukavaan oloosi erilaisista dieeteistä, lisäravinteista, treeniohjelmista vain löytääksesi itsesi parin vuoden jälkeen jälleen samasta pisteestä kuin mistä aloitit ja kenties jopa pahemmilla oireilla ja ololla tällä kertaa. Saakelin uuvuttavaa ja turhauttavaa.

 

Tiedän myös miltä tuntuu kun saatkin oman itsesi takaisin ja löydät lopulta sellaisen energian, olon ja vahvuuden kehoosi, jota et ole koskaan ennen kokenut. Se olo voi muuttaa elämän. Nyt haluan auttaa sinua löytämään sen itsestäsi. 

 

 

Jos koet että paikka Stronger By Balance valmennuksessa kiinnostaisi sinua tai haluat ihan vain kuulla lisää, ota yhteyttä, niin voimme sopia ajan maksuttomaan videopuheluun, jonka aikana selvitämme olisinko minä oikea valmentaja auttamaan sinua ja sopisiko valmennus sinulle. Puhelu ei sido tai velvoita valmennukseen lähtemistä, joten ole rohkeasti yhteydessä. Hyödyt puhelusta jokatapauksessa, sillä autan sinua selkeyttämään tavoitteitasi ja saat minulta vinkkejä & uutta näkemystä tilanteeseesi.

Essi Pulkkanen 017k.jpg
Epassi Logo Primary Color RGB.png
SmartumPayLogoWHITE.png
edenred-logo.png
logo-eazybreak (1).png
bottom of page