top of page

Helpot & nopeat

ARKIRUOAT

Kulhometodilla

Yksinkertaista kokkausta ja syö paremmin kiireenkin keskellä. Koosta helposti ja nopeasti herkullinen ateria, jolla vahvistat kehoasi kohti parempaa jaksamista, terveyttä ja tasapainoa!

IMG_20230707_163915553.jpg
20220706122050_IMG_7028~2 (1).jpg
IMG_1784.jpg

Toivomme, että oppaan avulla pääset monimutkaisista, aikaa vievistä, mauttomista kokkailuista siihen että osaat loihtia simppeleitä herkullisia terveellisiä arkiruokia yksinkertaisen ruokailumetodin avulla sekä foodprepata tavalla, joka helpottaa kiireistä arkea ilman saman ruoan syömiseen kyllästymistä!

Säästä aikaa & hermoja keittiössä ja syö terveellisesti laadukkaista aineksista hektisemmänkin arjen keskellä päästäksesi hyvinvointitavoitteisiisi helpommin!

6.png
23.png
Helpot & nopeat arkiruoat.png

Jos haluat mennä ruoanlaitossa aina vain siitä missä aita on matalin (et välitä ruoan mausta, laadusta tai terveellisyydestä, vaan tärkeintä on ainoastaan nopeus) niin ei tämä opas välttämättä ole sinulle.

Ruoanlaitto on taito siinä missä vaikka uuden soittimen opettelu. Kun taitosi kehittyvät niin saat valtaosan oppaan ruoista valmistettua suunnilleen siinä ajassa kun "pasta tai riisi keittyy" eli noin 15 minuutissa.

Osa ohjeista edellyttää mm. tehosekoittimen/yleiskoneen käyttämistä tai se ainakin helpottaa valmistusta huomattavasti!

Opas sisältää mm:

 

-Yli 10 soossiohjetta + ehdotuksia mitä osasia yhdistellä soossin kanssa

-Yli 10 ohjetta simppeleihin noin 15-30 minuutin arkiruokiin

- Ohjeita maukkaisiin kasvislisukkeisiin

-Vinkkejä helppoon foodpreppaukseen, eli jääkaappibuffaan

-Kokkausta helpottavia vinkkejä ja opastusta kulhometodin hyödyntämiseen

Päivitämme opasta pikkuhiljaa:

 

Myöhemmin tulevia päivityksiä oppaaseen mm:

-Lisää soosseja

-Lisää arkiruokia (mm. osio nopeisiin max 5 aineksen ruokiin)

-Jääkaappibuffaesimerkkejä (ostoslistoineen)

-Ruokien "kaavat" (kuten pastan ja wokin kaava jne.) joiden avulla vapaudut reseptien kahleista

-Opas aineksiin, joita kannattaa pitää aina kaapissa

-Tärkeimmät ruoanlaittotekniikat

-Maustamisopas

5.png
IMG-20230701-WA0007.jpg

“Haluan inspiroida ihmisiä löytämään terveellisen ja maukkaan ruoan pariin ja rikkomaan ennakkoluuloja siitä, että se olisi tylsää, mautonta, aikaa vievää ja tarkoittaen lempiruoista luopumista. Niin ja ehkä jopa huomaamaan, että ruoanlaittokin voi olla ihan kivaa!” /Tommi

IMG_5177.jpg

“Omat kokkaus ja ravintovalintani kiteytyvät aikalailla ajatukseen ”miten pystyn tukemaan kehoani tasapainoon” (mm. tukien hormonitasapainoa ja suolistoa)”. Haluan inspiroida ihmisiä myös huomaamaan, miten terveellinen ruoka voi olla simppeliä, koukuttavaa ja herkullista ja miten pienillä valinnoilla voi olla suuri vaikutus omaan oloon ja energiaan!”

/Essi

bottom of page