top of page

KESÄTUNNIT 2024

Mikäli et ole aiemmin käynyt tunneillani, pääset kokeilemaan haluamaasi tuntia maksuttomasti (ilmoittautuminen alempaa tältä sivulta). Rohkeesti mukaan! 

 

Tunneillani me heittäydymme menevien biisien vietäväksi ja pidämme hauskaa! Commercial ei ole varsinainen tanssilaji, jolla olisi oma lajitekniikkansa, vaan usein tunnin sisältö, liiketyyli ja läpikäytävät harjoitteet pohjautuvat pääasiassa opettajan omaan lajitaustaan. Commercial tyylisiä koreografioita nähdään usein esim. musiikkivideoilla, mainoksissa, artistien taustalla tms.

8.7. MAANANTAI

💎COMMERCIAL Taso 1-2: 17.30-18.30 (koreo 1 kerta) 

💎COMMERCIAL HEELS Taso 1-2: 18.30-19.30 (koreo 1 kerta) 

13.7. LAUANTAI

💎COMMERCIAL Taso 1-2: 10.00-11.00 (koreo 2 kerta) 

💎COMMERCIAL HEELS Taso 1-211.00-12.00 (koreo 2 kerta) 

22.7 MAANANTAI

💎COMMERCIAL Taso 1-2: 17.30-18.30 (koreo 3 kerta) 

💎COMMERCIAL Taso 2: 18.30-19.30 (koreo 1 kerta) 

IMG_0909.jpg

Osoite: Dancemakers tanssistudio, Aleksis Kiven katu 32

TASO 1-2:

Etenemme melko rauhallisessa tahdissa, mutta haastetta löytyy myös. Tunnille ovat tervetulleita ensikertalaiset tai enemmän tanssitaustaa omaavat (ei tarvitse olla tietystä lajista). Rohkeasti siis kokeilemaan matalalla kynnyksellä!
 

TASO 2:

Sopii sinulle, mikäli sinulla on tanssitaustaa (ei tarvitse olla tietystä lajista) ja haluat edetä ripeämmässä tahdissa. 

Vinkki: opetan syyskaudella Taso 1 tuntia, joka sopii erittäin hyvin jos aloitat tanssiharrastusta ensimmäistä kertaa. Syyskauden tunneille pääset kokeilemaan maksuttomasti täältä.

Commercial Taso 1-2 tunneilla teemme samaa koreografiaa kolme kertaa peräkkäin. Heels tunneilla teemme samaa koreografiaa kaksi kertaa peräkkäin (8.7 ja 13.7). Commercial Taso 2 tunnilla (22.7) teemme vain kerran kyseistä koreografiaa. Voit tulla yhdelle, kahdelle tai kaikille tunneille halutessasi. (Maksuton kokeilu vain 1 tunti/ henkilö).

Kokeilutunnit


Suodata:

Etsi itsellesi sopiva päivä allaolevasta kalenterista selaamalla viikkoja eteenpäin. Kokeilu ei sido mihinkään. Seuraavat kokeiluajat ovat kesätunnit 8.7 alkaen sekä syyskauden tunnit 7.8. alkaen. Mikäli tunnit täyttyvät, kokeilu ei ole enää mahdollista.

TULE KOKEILEMAAN MAKSUTTOMASTI

ölkj.png

⭐️Ensimmäinen testikerta 0€ (vain uusille testaajille)

 

⭐️1x KESÄTUNTI 18€ 

⭐️2x KESÄTUNTI 32€ 

⭐️3x KESÄTUNTI 45€ 

⭐️4x KESÄTUNTI 56€ 

⭐️5x KESÄTUNTI 65€ 

⭐️6x KESÄTUNTI 72€ 

Tuntikortit voimassa kesätuntien 2024 ajan

MINUSTA

Aloitin tanssimatkani Turussa katutanssi, jazz ja showtanssitunneilla, jonka jälkeen suuntasin Tukholmaan tanssijan kokopäiväisiin opintoihin (Danscenter Stockholm, nykyinen Danscenter Fryshuset), jossa koulutukseen kuului eri lajeja aina baletista hiphop tunteihin (pääpainona katutanssilajit) ja painotuksena kaupallisen alan työt tanssijana, pedagokiikka, koreografiointi ja produktiot. 

 

Olen treenannut tämän jälkeen eri lajeja sekä Suomessa että ulkomailla (pääasiassa Heels, hiphop ym.) ja unohtumattomimpia treenimatkoja ovat olleet mm. New York, Lontoo, Krakova ja Amsterdam. 

Vuosien varrella olen ollut tanssijana erilaisissa projekteissa, mainoksissa ja tapahtumissa, sekä artistien taustalla (kuten Jenni Vartiainen), koreografioinut esityksiä mainoksiin ja tapahtumiin (kuten Four Reasons tapahtuma), sekä lyhyitä esityksiä muualle (kuten Putous Mtv3). Olen valmentanut esiintymisryhmiä ja ollut mukana kisaryhmien valmennustiimissä (kuten muodostelmaryhmät DCA Street Squad ja Sprainz (Vkty), jotka molemmat menestyivät kultamitalien arvoisesti Street SM-kisoissa.

Tanssitunteja olen opettanut noin 13 vuotta (eri kouluissa mm. DCA, Vkty, Footlight) kunnes aloin järjestämään omia tuntejani yrittäjänä.​ Olen myös Personal Trainer & ravintovalmentaja.

 

Nappaa mut seurantaan myös instan puolella täältä.

IMG_0949_edited.jpg

PALAUTTEITA

"Essin tanssitunnit ovat parhaimmat tanssitunnit millä olen käynyt (olen käynyt useilla eri tunneilla ja harrastanu tanssia vuosia). Essin tapa opettaa on lempeä ja kehitystä tapahtuu nopeastikin. Koreot ja biisivalinnat ovat olleet huippuja ja omaan tyyliin sopivat! Fiilis on aina korkealla kun tunneilta lähtee, oli sitten mitä tahansa päivän aikana käynyt ♥️ Kiitos Essi!"

/ Sonja Eid

"Ihanat tunnit. Ihana ja vapauttava ilmapiiri, kovan luokan opetusta taidokkaasti mutta samalla rennolla ja kannustavalla otteella. Hyvä ote opettamiseen ja hyvää havainnointia ja vinkkien antamista. Lyhyessä ajassa ryhmässä jokainen on kehittynyt useassa ulottuvuudessa ja tunteja odottaa aina innolla. Lisäksi ryhmähenki on hyvä! Kaikki palaute mitä muilta kuulee on pelkkää positiivista.

Mikä on ollut parasta?: Mahtavat koreot, oman taidon lisääntyminen, positiivinen mindset tuntien jälkeen ja kannustava ilmapiiri."

/tunneilla kävijä

"On ollut niin ihanaa! <3 Ilmapiiri on ollut tosi kiva ja kannustava.

Mikä on ollut parasta?: Sun energia ja kannustava opetustyyli <3"

/Maria Kämppi

Tunnit ovat olleet superkivoja! Ilmapiiri on ollut kannustava ja innostava. Oot ollut meidän personal cheerleaderi 🙌🏼✨ Tää on ollut täydellinen laskeutuminen takaisin tanssin pariin 9 vuoden tauon jälkeen.

Mikä on ollut parasta?: Se fiilis, kun koreoo on vedetty 3-4 viikkoa, ja on oikeasti sellainen olo, että nyt meni hyvin. Niiden tuntien jälkeen on ihan liekeissä, ja itsevarmuus on saanut hyvän boostin koko loppuviikon ajaksi.

/Iida Panula

"Aivan mahtavia tunteja! Ilmapiiri aina lämmin ja tsemppaava!♡ Ohjaajana Essi on ammattitaitoinen, kannustava ja innostava!"

/Heli Korhonen

 

“Löysin tanssitunneille ihan sattumalta kaverin pyytäessä kokeilemaan kanssaan. En ollut ajatellut yhtään aloittaa uutta harrastusta, mutta hurahdettiin heti tanssin pariin Essin ohjauksessa. Tunneilla on ollut tosi hyvä meininki ja sinne on ollut aina kiva mennä. Olen kehittynyt tosi paljon tunneilla, sekä saanut lisää itsevarmuutta ja hyvää energiaa elämään. Kiitos Essille ihanista tanssitunneista <3”

/ Hanna Saaranen

Mikä on ollut parasta?: "Se kun on oppinut tanssimaan ja päässyt yli tanssiin liittyvistä vääristyneistä uskomuksista: "Minusta ei ole tanssimaan, Minulla ei ole rytmitajua". Kiitos Essin, tanssista on tullut ehdottomasti osa elämää ja ihan jäädäkseen ❤️ Essin tuntien myötä on herännyt kiinnostus kokeilla lähitulevaisuudessa muitakin tanssilajeja! 💃"

/Elisabeth Kesti

"Tunneilla on ollut rento ilmapiiri ja on voinut olla oma itsensä. On ollut kiva että ollaan tehty kauden aikana monta eri koreota niin on tullut kivaa vaihtelu tunneilla."

/Jasmin Hongell

Tunneillasi on rento ja mukava ilmapiiri ja vaikka olisin ollut tosi väsynyt päivän jälkeen niin siellä oleminen on piristänyt huimasti. Se on kanssa tosi kivaa että otat huomioon eritasoiset tanssijat (helpot ja haastetta lisäävät liikkeet) myös tunnin rakenne on hyvä sopivasti lämppää ja hyvin ehtii tanssimaan. Sulla on kanssa ihana tyyli opettaa ja hyvä energia millä vedät. Myös se on ihanaa että jaksat käydä perusteellisesti liikkeet läpi eikä ole tunnetta että saako vielä uudelleen kysyä samasta asiasta :D

Mikä on ollut parasta?: 

Hyvä fiilis tanssitunneiltasi ♡

/Tunneilla kävijä

bottom of page